در این کار، دانش در مورد قندها و دستورالعملهای مصرف آنها را بررسی کردیم و رابطه بین دانش و اقدامات مربوط به پردازش اطلاعات تغذیهای و همچنین مصرف شکر را بررسی کردیم.
به طور خاص، ما از شرکتکنندگان (تعداد = 1010 پرتغالی) خواستیم مجموعهای از مواد به عنوان مثال، گلوکز، آسپارتام را با توجه به ترکیب آنها به عنوان مثال، قندهای ذاتی در مقابل قندهای اضافه/آزاد و منشاء مانند، طبیعی در مقابل مصنوعی دستهبندی کنند.
آنها از دستورالعمل های شکر سفید ایرانی WHO برای مصرف قند آگاه بودند.
به طور کلی، علیرغم استفاده مکرر از اطلاعات مربوط به قند و در نظر گرفتن توجه به چنین اطلاعاتی برای حفظ سلامتی بسیار مهم، اکثر شرکتکنندگان از دستورالعملهای WHO بیاطلاع بودند و مشکلاتی را در کار طبقهبندی آشکار کردند.
زنان، شرکتکنندگان با سطح تحصیلات بالاتر و آنهایی که دارای فرزند در خانواده بودند، استفاده بالاتری از اطلاعات محتوای قند ارائهشده در برچسبهای تغذیهای، آگاهی بیشتر از دستورالعملهای تغذیهای و نرخ ضربه بالاتر در دستهبندی منابع قند را گزارش کردند.
تقریباً یک چهارم شکر ارگانیک جمعیت از حد مجاز روزانه توصیه شده توسط WHO فراتر می روند.
بنابراین، مشخص کردن دانش یک نمونه پرتغالی در مورد منابع قند و دستورالعملهای مصرف شکر بسیار مرتبط است و نتایج ما بر نیاز به اجرای استراتژیهای مؤثر برای کاهش مصرف شکر تأکید میکند.
در حال حاضر، عادات غذایی ناکافی یک نگرانی عمده برای سلامتی محسوب می شود، زیرا به چاقی کمک می کند و خطر ابتلا به بیماری های مزمن غیر واگیر مانند دیابت یا بیماری های قلبی عروقی و تنفسی را افزایش می دهد.
چاقی، به ویژه، یک نگرانی جدی برای سلامت عمومی است و در حال حاضر به عنوان یک اپیدمی جهانی در نظر گرفته می شود که همه گروه های سنی را تحت تاثیر قرار می دهد.
علاوه بر این، شکر قهواه ای چاقی با افزایش خطر مرگ مرتبط است.
به عنوان مثال، شکر قهوه ای مجلسی افراد چاق احتمالاً 9.44 سال زودتر از افراد با وزن مرجع می میرند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.