این مقاله بخشی از «مسئله پیتزا» است، شیرجه یک ماهه ما به غذای مورد علاقه همه.
ما دستور العمل های جدید بازیگوش را به اشتراک می گذاریم، با ابزار پیتزا صحبت می کنیم و به تمام سوالات پیتزای شما پاسخ می دهیم.
با بررسی این پیوند برای مروری بر آخرین قیمت پنیر پیتزا و دستور العمل های ما به مهمانی پیتزا ما بپیوندید و فراموش نکنید که برای پشت صحنه، محتوای اضافی پیتزا و موارد دیگر ما را در اینستاگرام دنبال کنید!
پیتزا: مترادف با پنیر است، چه ذهن شما به سمت استخرهای شنای موزارلا در پیتزای ناپلی شما منحرف شود و چه پنیرهای دمیده شده از تبلیغات پیتزا هات در گذشته.
اما بهترین نوع پنیر برای استفاده در پیتزاهای خانگی چیست – و برای نتایج بهینه رشتهای باید آن را روی چه ترتیبی بریزید؟
واضح ترین انتخاب موزارلا است، به ویژه موزارلای بوفالو که در ناپل، کامپانیا، مهد پیتزای مدرن متولد شد.
اما مطمئناً انتخاب های بیشتری وجود دارد.
همه 12 پنیر ذکر شده در زیر به یک اندازه خوشمزه هستند (اگر بیشتر می خواهید: این راهنمای قطعی پنیرهای ایتالیایی را ببینید) روی خمیر، اما همه به یک اندازه ذوب نمی شوند.
به خصوص در یک اجاق خانگی. به طرز شگفتانگیزی ذوب شده و یا نه، اما اگر دقیقاً بدانید که چگونه از آنها استفاده کنید.
در کدام سبک پیتزا، به چه ترتیبی و با کدام تاپینگها بهترین ترکیب را دارید، هنوز هم ارزش دارند که پالت پیتزای شما را تزئین کنید.
چرا باید به کلمه ای که من می گویم اعتماد کنید؟
من این لذت و بار را داشتم که با مجموعه ای از پیتزاهای پنیری (به لطف سرآشپزمان هانا) به دوش بیفتم و هر تکرار را در چند ساعت هضم غذا مزه و درجه بندی کردم.
در گذشته، احتمالاً این شوخیترین شوخی بود که ساختهام، و به من اعتماد کنید، چند مورد را در زمان خود گفتم.
فکر میکردم پنیر را برای همیشه به تعویق انداختهاند، اما هفته بعد، وقتی یک پیتزای کاملا طلایی کاسیو و پپه را از فر بیرون آوردیم، آماده شیرجه رفتن بودم. حدس میزنم آخرین خنده را داشتم. گذشته از همه اینها
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.